vervolg reis Marokko
Door: Rudy en Wieki
Blijf op de hoogte en volg RudyenWieki
31 Maart 2012 | Marokko, Essaouira
Omdat de dongel het eindelijk doet, een oude dongel met een nieuw simkaartje en niet de nieuwe dongel dus, kunnen we vanaf elke plek in Marokko internetten. Heerlijk gevoel.
Heel veel Marokkanen die we aanspreken beginnen, zoals altijd, over voetbal als ze horen dat we uit Alkmaar , Holland komen. En ze kennen AZ ook goed en zeker ook omdat we El Hamadoui en nog wat eerder wat andere Marokkanen in het elftal hadden. Daar zijn ze trots op en ze volgen alles van ook de Nederlandse competitie. Zelf hebben we AZ Valencia gezien en dat was weer een mooi spektakel. Nadat Pauw en Witteman afgelopen is, waar we soms naar kijken, dan is het hier ongeveer half elf. Merkwaardig is dat we dan ook het gevoel hebben naar bed te moeten gaan.
De vele sinaasappelen en grote aardbeien die hier veel verbouwd worden, worden ook op allerlei plekken te koop aangeboden. Heerlijk die verse vruchten en met de vriendelijke bevolking is het dus goed toeven hier. Een totaal ander beeld dan ons in Nederland wordt voorgehouden.
Dus de lezer merkt dat we af en toe het Nederlandse nieuws volgen. Heel af en toe denk ik ook wel aan de Cheesegolforganisatie en dan met name de vragen of er voldoende sponsors gevonden zijn en of het parcours dat door de hele stad gaat lopen al verkend is. Gaat vast een mooi cheesegoflevenement worden op 8 juli.
Wordt vervolgd,
vr. gr. Rudy en Wieki
31 Maart 2012 - 20:21
Bert En Griet:
Fijn dat jullie genieten van de reis door Marokko. Wieki van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We gaan ervan uit dat jullie genoten hebben van jullie diner. We blijven jullie volgen via de reisverslagen. -
02 April 2012 - 08:59
Lies En Ad:
Mooie foto van Wieki!!!
Mag ze daar nu ook blijven???
We volgen jullie op de voet.
Bofkonten!! BK-Wteer op Wieki's verjaardag en wij maar met 7 gr op Lies haar verjaardag.
Geniet en blijf genieten.