nog steeds bijkomen - Reisverslag uit Torre del Mar, Spanje van RudyenWieki Leussen - WaarBenJij.nu nog steeds bijkomen - Reisverslag uit Torre del Mar, Spanje van RudyenWieki Leussen - WaarBenJij.nu

nog steeds bijkomen

Door: Rudy en Wieki

Blijf op de hoogte en volg RudyenWieki

03 Mei 2012 | Spanje, Torre del Mar

Nu we Marokko al weer een week achter de rug hebben, zitten we in Spanje, eigenlijk nog om bij te komen van de reis, maar zeker ook van de buikgriep of wat het ook moge zijn.
De vorige week waren we niet alleen ziek, zwak en misselijk, maar het weer liet ons ook in de steek, daar in Mijas. En dan wordt het toch behelpen hoor. Afgelopen dinsdag zijn we desondanks verder getrokken, denkende dat we het ergste qua griep wel zo'n beetje achter de rug zouden hebben. En dat is ook zo , maar we merken dat we nog niet veel energie over hebben en nu het weer zonnig is, nemen we eerst de nodige rust voordat we de lange reis terug beginnen. Geen opgave hoor om hier te zijn in Torre del Mar, want het weer is goed, wifi contact permanent beschikbaar en de TV om AZ en uiteraard ander wereldnieuws uit Nederland te blijven volgen. Maar zonder de buiklooppillen kunnen we nog niet en dat is vervelend. Deze week lekker op rust dus nog.

• 04 Mei 2012 - 13:01

Froukje:

Opa en oma,

Wanneer komen jullie weer thuis?

-xxx-

• 04 Mei 2012 - 16:12

Ger En Joke:

Hoi R en W,
    We hebben je met plezier gevolgd in Marokko, het is dan wel vervelend, dat jullie nu zoveel last hebben van een virus of bacterie.
    Wij zijn ondertussen druk aan het pakken voor de verhuizing, met de andere zaak erbij best heftig. We gaan 1 juni over, het is wel een beetje dubbel, weg voor de tuin en bijkomende zaken en dan toch naar een heel andere omgeving.
    We zullen wel zien, maar het leidt goed af en het is ook weer een nieuwe uitdaging.
    Jullie komen maar eens snel kijken.
    Groetjes Joke en Gerrit

• 04 Mei 2012 - 16:12

Ger En Joke:

Hoi R en W,
    Jullie komen maar eens snel kijken.
    Groetjes Joke en Gerrit

• 05 Mei 2012 - 22:04

Ria En Joke En Ger.:

We zitten hier met zijn 3en een wijntje te drinken en vinden, dat jullie rustig terug moeten rijden en van de lange reis een aantal korte reizen met een dag rust moeten maken, dat is ons goed bevallen.

Groetjes R , J, G.